jurga_akis_logo


Individualios

2012 m. rugsėjo mėn.
Šių metų rugsėjo pradžioje Švedijos mieste Karlskrunoje vyko Lietuvos ir Švedijos forumas. Vienas iš trijų jo seminarų buvo skirtas rašytojai ir dailininkei Jurgai Ivanauskaitei paminėti. Buvo prisimintos pakutiniųjų jos gyvenimo metų  ir  kūrybos sąsajos su šia šalimi, švedų kalba išleistas romanas "Ragana ir lietus". Forumo metu veikė J. Ivanauskaitės paveikslų ciklo "'Tibeto mirusiųjų knyga" paroda.

Žiūrėti...

2012 m. birželio 9 d.
Jurbarko Vinco Grybo memorialiniame muziejuje atidaryta Jurgos Ivanauskaitės dailės paroda. Joje eksponuoti piešiniai iš ciklo "Mandalos" ir ciklas "Tibeto mirusiųjų knyga". Paroda veiks iki liepos 12 d.

Žiūrėti...

2012 sausio 25 – vasario 19 d.
Panevėžio Miesto dailės galerijoje veikė  Jurgos Ivanauskaitės piešinių ir tapybos paroda. Kartu su parodos atidarymu Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės - Bitės viešojoje bibliotekoje įvyko  rašytojos knygos „Angelo rūbas“ pristatymas. Bibliotekoje taip pat buvo surengtos Jurgos Ivanauskaitės plakatų, fotografijų ir knygų parodos. Dalyvavo Panevėžio grigališkojo giedojimo studijos choras "Džiaugsmo balsas" giesmininkės.

Žiūrėti...

2012 m. balandžio 23 d.
Anykščių Sakralinio meno centre atidaryta Jurgos Ivanauskaitės dailės paroda "Angelai pražydę gėlėmis". Paroda veiks iki liepos pabaigos.

Dadalyvavo Panevėžio grigališkojo giedojimo studija "Džiaugsmo balsas" (vadovė Jolanta Antanaitienė), aktorė Dalia Michelevičiūtė, dailininkė Jurga Užkurnytė, Jurgos Ivanauskaitės mama dailėtyrininkė Ingrida Korsakaitė.

Žiūrėti...

2012 m.
Tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje 2012, 3-ios salės galerijoje veikė ankstyvųjų Jurgos Ivanauskaitės dailės darbų ir knygų, išleistų Lietuvoje ir užsienyje, paroda.
Romos Kišūnaitės nuotraukos

Žiūrėti...